Beleef een waanzinnige mercato bij Circus

Win een all-inclusivereis voor 4 personen en supporter voor België in Qatar in 2022!

Hoe?

Doe GRATIS mee aan onze quiz! Bij elk goed antwoord win je 1 ticket. Hoe meer tickets je verzamelt, hoe meer kans je hebt om de hoofdprijs te winnen bij de loting in de week na het einde van de wedstrijd.

Ontdek hier alle voorwaarden van de wedstrijd!

Begin 2022 op de best mogelijke manier met geweldige aanbiedingen gedurende de hele maand januari. Wekelijkse quizzen, toernooien, BetXtra, speciale beste noteringen en geoptimaliseerde winsten in de Pro League Challenge, daarvoor moet je hier zijn!

Waar wacht je nog op? Voltooi je transfer op Circus.

WEKELIJKSE QUIZ

Ben jij onklopbaar tijdens de mercato? Stel je kennis op de proef en win ELKE WEEK talloze prijzen (10 shirts, 5 PS5 + FIFA22, CASH ...) als je alle vragen correct beantwoordt. Al je juiste antwoorden verhogen ook je kansen om de hoofdprijs van deze maand in de wacht te slepen: een reis naar Qatar!

EEN VURIG TOERNOOI

1 MILJOEN COINS! Dit is de prijzenpot die van 1/01 tot en met 31/01 op het spel staat in dit mercatotoernooi! Begin het jaar met een knal en bemachtig de meeste winnende noteringen van meer dan 22.00. Er zijn 100.000 COINS beloofd aan de grote winnaar en de top 100 wordt beloond.

BETXTRA STANDARD

De Rouches zullen zeker versterking nodig hebben om het seizoen succesvol af te sluiten. Geniet van 1 BetXtra +100% op ELKE inkomende transfer van Standard. Elke BetXtra is beschikbaar op de volgende wedstrijd na de aankondiging van de transfer. Boost nu je winst!

SPECIALE NOTERINGEN

Welke transfers zijn er volgens jou in zicht? Kan jij deze winter het onderscheid maken tussen geruchten en echte nieuwe aanwinsten tijdens deze wintermercato? Blijf op de hoogte van al het laatste transfernieuws en wed met de beste noteringen op de transfers van al je favoriete voetbalclubs!

DUIVELSE BETXTRA

De mercato belooft spannend en zelfs duivels te worden. Profiteer van 1 BetXtra +100% op ELKE transfer van een Belgisch internationale speler (uit de 23-koppige selectie voor de laatste Euro)! Elke BetXtra is beschikbaar op de volgende wedstrijd van het nieuwe team waarnaar de speler is overgestapt.

PRO LEAGUE CHALLENGE

De winterstop is voorbij en de 3e fase van de Pro League Challenge kan eindelijk van start gaan! Win niet tot € 500, maar € 5.000 CASH op elke speeldag van de Pro League tijdens de volledige mercatoperiode door GRATIS de uitslag van de Pro League-wedstrijden (1, X of 2) te voorspellen.

Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.