Beleef een waanzinnige mercato bij Circus

Win een all-inclusivereis voor 4 personen en supporter voor België in Qatar in 2022!

Hoe?

Doe GRATIS mee aan onze quiz! Bij elk goed antwoord win je 1 ticket. Hoe meer tickets je verzamelt, hoe meer kans je hebt om de hoofdprijs te winnen bij de loting in de week na het einde van de wedstrijd.

Ontdek hier alle voorwaarden van de wedstrijd!

Begin 2022 op de best mogelijke manier met geweldige aanbiedingen gedurende de hele maand januari. Wekelijkse quizzen, toernooien, BetXtra, speciale beste noteringen en geoptimaliseerde winsten in de Pro League Challenge, daarvoor moet je hier zijn!

Waar wacht je nog op? Voltooi je transfer op Circus.

WEKELIJKSE QUIZ

Ben jij onklopbaar tijdens de mercato? Stel je kennis op de proef en win ELKE WEEK talloze prijzen (10 shirts, 5 PS5 + FIFA22, CASH ...) als je alle vragen correct beantwoordt. Al je juiste antwoorden verhogen ook je kansen om de hoofdprijs van deze maand in de wacht te slepen: een reis naar Qatar!

EEN VURIG TOERNOOI

1 MILJOEN COINS! Dit is de prijzenpot die van 1/01 tot en met 31/01 op het spel staat in dit mercatotoernooi! Begin het jaar met een knal en bemachtig de meeste winnende noteringen van meer dan 22.00. Er zijn 100.000 COINS beloofd aan de grote winnaar en de top 100 wordt beloond.

BETXTRA STANDARD

De Rouches zullen zeker versterking nodig hebben om het seizoen succesvol af te sluiten. Geniet van 1 BetXtra +100% op ELKE inkomende transfer van Standard. Elke BetXtra is beschikbaar op de volgende wedstrijd na de aankondiging van de transfer. Boost nu je winst!

SPECIALE NOTERINGEN

Welke transfers zijn er volgens jou in zicht? Kan jij deze winter het onderscheid maken tussen geruchten en echte nieuwe aanwinsten tijdens deze wintermercato? Blijf op de hoogte van al het laatste transfernieuws en wed met de beste noteringen op de transfers van al je favoriete voetbalclubs!

DUIVELSE BETXTRA

De mercato belooft spannend en zelfs duivels te worden. Profiteer van 1 BetXtra +100% op ELKE transfer van een Belgisch internationale speler (uit de 23-koppige selectie voor de laatste Euro)! Elke BetXtra is beschikbaar op de volgende wedstrijd van het nieuwe team waarnaar de speler is overgestapt.

PRO LEAGUE CHALLENGE

De winterstop is voorbij en de 3e fase van de Pro League Challenge kan eindelijk van start gaan! Win niet tot € 500, maar € 5.000 CASH op elke speeldag van de Pro League tijdens de volledige mercatoperiode door GRATIS de uitslag van de Pro League-wedstrijden (1, X of 2) te voorspellen.