Straal in 2023 tijdens onze toernooien!

Het stopt nooit bij! In 2023 word je op je wenken bediend bij Circus qua toernooien. De beste notering of LIVE wedden, ga voor de beste noteringen en straal tijdens onze LIVE sportevenementen om ELKE week misschien wel dubbel te worden beloond. 

Elke zondag

Elke zondag vind je iets voor je LIVE weddenschappen bij Circus! Doe mee aan onze zondagse toernooien, verzamel een heleboel punten door zoveel mogelijk winnende live weddenschappen te plaatsen (min. inzet € 2) en deel de jackpot van € 1.000 CASH als je bij de 10 beste deelnemers eindigt.

Elke zondag, een klein extraatje. Profiteer ook van 3 LIVE BetXtra+25%. Wij trakteren!  

De hele week

Houd je ervan om noteringen te vinden die niemand nog heeft gezien? Grijp jij deskundig de ene na de andere beste winnende notering? Laat dan ons WEKELIJKSE beste noteringen-toernooi niet aan je neus voorbijgaan! 

Schrijf je elke maandag in en ga voor de beste notering van de week op een combi (min. 4 elementen, min. inzet € 5) en probeer op te klimmen naar de top 20 om jouw deel van de prijzenpot van € 2.000 CASH te bemachtigen. Circus daagt je uit, ben je er klaar voor om de uitdaging aan te gaan?