€ 60.000 op het spel voor Pasen

Pasen kan je dit jaar groots opleveren met meer dan € 60.000 op het spel!

Profiteer van 1 april tot en met 11 april van onze paasverrassingen. Op het programma: een zoektocht naar eieren in de toernooien, dagelijkse jackpots op de slotmachines, wedstrijden op onze sociale media en een speciale selectie van paasspellen 🥚🐇🔔🎰

Dagtoernooien – Een zoektocht naar eieren

Doe mee aan onze 'Easter Egg Hunt'-toernooien en verzamel een heleboel eieren*. Hoe meer je speelt, hoe meer kans je maakt om ze te winnen.

Over de 20 spelers die de meeste eieren verzamelen, wordt € 10.000 CASH verdeeld!

> Geactualiseerd klassement

Inschrijvingsprijs: € 1 - Rebuys: 2

Slotmachines – Daily Jackpot

Herinnert de Daily Jackpot je aan iets? Tot en met 11 april is deze jackpot terug op een selectie Yggdrasil-spellen.

Gedurende 11 dagen hoef je alleen maar een van deze spellen te spelen om kans te maken op tot wel € 10.000.

Er wordt in totaal niet minder dan € 50.000 CASH verdeeld over 600 gelukkige winnaars!**


Wedstrijden op sociale media

De grote zoektocht naar eieren vindt ook plaats op onze sociale netwerken! Ontdek de verborgen eieren op onze Facebook- en Instagram-pagina en win een PlayStation 5 of tot wel 10.000 COINS!

Definitief klassement :

update 12/04/21

#

Gebruikersnaam

1.

liegeois66 – Play Station 5

2.

aurelbod – 10 000 COINS

3.

Onyx.T – 5 000 COINS

4.

14kim – 1 000 COINS

5.

Charles8 – 1 000 COINS

6.

rodenaldo – 1 000 COINS

7.

robin12451245 – 1 000 COINS

8.

moustike – 1 000 COINS

9.

marieludo – 1 000 COINS

10.

jo2412 – 1 000 COINS

Onze selectie paasspellen

Amuseer je ook met onze selectie spellen die speciaal voor dit seizoen is samengesteld. Van de gekste tot de meest lente-achtige spellen, er is voor elk wat wils!* De eieren die tijdens de toernooien zijn verzameld, zijn niet accumuleerbaar met de eieren die op sociale media zijn verzameld en vice versa.
** Reglement Daily Jackpot Yggdrasil (EN)

Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je al ingeschreven bent op onze site en je hebt je 'wettelijke' limiet nog niet uitgeschakeld, maar je zou dat wel willen doen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.