Terug naar voordelen

Doneer je COINS aan een goed doel! En daarnaast zal Circus dit bedrag verdubbelen!

Je COINS verzilveren is een waar plezier. Vooral als je ze aan de minderbedeelden kunt schenken. Met de Circus Club kun je je COINS doneren aan een goed doel met het Circus Smiles-programma.

De Circus Club is meer dan alleen een spelerscommunity. Het is een groep mensen die om hun omgeving geeft. En jij maakt daar deel van uit! Dankzij het Circus Smiles-programma heb je de mogelijkheid om je COINS in te wisselen voor Smiles Donation Cards.

De geldwaarde van deze donatiekaarten zal volledig worden gedoneerd aan een goed doel. En daarnaast zal Circus dit bedrag verdubbelen! Dat betekent dat voor elke coin die je doneert, wij er nog één doneren en zo meer en meer glimlachen tevoorschijn kunnen toveren.

Hoe werkt het?

Elke 6 maanden kiezen we een goed doel. Alle verzamelde donaties tijdens die periode zullen aan dat goede doel worden gegeven.

Als je je COINS wilt doneren, bezoek dan de Circus Club-shop, kies de Smiles Donation Card en kies het aantal COINS dat je wilt doneren (donaties zijn mogelijk vanaf 25 COINS). Vergeet niet dat Circus dit bedrag zal verdubbelen.

Nadat je je keuze hebt gemaakt, ontvang je een bevestigings-e-mail. We nemen ook contact met je op aan het einde van de campagne om je het volledige bedrag van de donatie aan de organisatie te laten weten.

Le BAILOU

Met gepaste trots ondersteunen wij le BAILOU, een dagopvangcentrum voor volwassenen dat zich inzet voor de persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke integratie van mensen met een handicap.

Al sinds 1981 heeft le BAILOU een helder doel voor ogen: de kloof verkleinen. Vandaag verzorgt het de opvang van volwassenen met een matige of ernstige verstandelijke beperking, bewegingsstoornissen of hersenverlamming. Door le BAILOU te steunen, draag je je steentje bij om de levenskwaliteit te verbeteren van de gebruikers die zich niet op eigen kracht kunnen integreren in de samenleving, door een omgeving te creëren waar ieder zijn plaats heeft, zich goed voelt en de kans heeft zich verbonden te voelen met anderen.

Bedankt voor je hulp! Samen maken we het verschil!