Doneer je COINS aan een goed doel! En daarnaast zal Circus dit bedrag verdubbelen!

Je COINS verzilveren is een waar plezier. Vooral als je ze aan de minderbedeelden kunt schenken. Met de Circus Club kun je je COINS doneren aan een goed doel met het Circus Smiles-programma.

De Circus Club is meer dan alleen een spelerscommunity. Het is een groep mensen die om hun omgeving geeft. En jij maakt daar deel van uit! Dankzij het Circus Smiles-programma heb je de mogelijkheid om je COINS in te wisselen voor Smiles Donation Cards.

De geldwaarde van deze donatiekaarten zal volledig worden gedoneerd aan een goed doel. En daarnaast zal Circus dit bedrag verdubbelen! Dat betekent dat voor elke coin die je doneert, wij er nog één doneren en zo meer en meer glimlachen tevoorschijn kunnen toveren.

Hoe werkt het?

Elke 6 maanden kiezen we een goed doel. Alle verzamelde donaties tijdens die periode zullen aan dat goede doel worden gegeven.

Als je je COINS wilt doneren, bezoek dan de Circus Club-shop, kies de Smiles Donation Card en kies het aantal COINS dat je wilt doneren (donaties zijn mogelijk vanaf 25 COINS). Vergeet niet dat Circus dit bedrag zal verdubbelen.

Nadat je je keuze hebt gemaakt, ontvang je een bevestigings-e-mail. We nemen ook contact met je op aan het einde van de campagne om je het volledige bedrag van de donatie aan de organisatie te laten weten.

United Fund for Belgium

Voor de huidige periode steunen wij United Fund for Belgium, een Belgische non-profitorganisatie die mensen in nood helpt door projecten van goede doelen in België te financieren.

Al 50 jaar zamelt UFB donaties in van bedrijven, organisaties en particulieren.

Het ingezamelde geld wordt volledig verdeeld over plaatselijke goede doelen die in heel België actief zijn.

Het doel is de sociale integratie te verbeteren door te investeren in projecten die een rechtstreeks effect hebben op de begunstigden op de volgende vlakken: kinderwelzijn, armoedebestrijding en gehandicapten.

Bedankt voor je hulp! Samen maken we het verschil!