Ben jij de ultieme kampioen van de LIVE weddenschappen?

Er staat niet minder dan € 30.000 op het spel!

Als je zweert bij de spanning en sensatie van live wedden, dan is dit misschien wel jouw moment om te stralen. Ons LIVE wedkampioenschap staat voor je klaar. Heb je zin om je te meten aan andere wedliefhebbers? Mis dan deze gelegenheid niet!

Doe van 14/02 tot 18/02 mee in de divisie van je keuze (D1, D2, D3) en probeer je te kwalificeren voor de grote finale op 19 en 20/02 door deel te nemen aan onze dagelijkse LIVE-toernooien.

Hoe doe je dat? 

 1. Log je in of maak een account aan

 2. Schrijf je in voor het toernooi van jouw keuze

 3. Wed LIVE en verzamel een heleboel COINS en CASH

Toernooien om tijdens te stralen

Doe mee aan een LIVE toernooi en bemachtig jouw ticket voor de finale! Plaats weddenschappen die voldoen aan de voorwaarden van de toernooien en je bent er klaar voor!

Verschillende inzetniveaus

Word beloond afhankelijk van het bedrag dat je inzet. Schrijf je in voor de divisie van jouw keuze: D1, D2 of D3 en klim op naar de top van het klassement! 

Winst binnen handbreik

Wat je favoriete sport om op te wedden ook is, je hebt vele mogelijkheden altijd meer CASH te winnen. Er staat € 30.000 op het spel tijdens dit kampioenschap! Profiteer van de echte kampioenwinsten.

Puntenberekening: inzet x notering (min. 1.20) X elementen)

Bemachtig COINS en CASH!

Voorwaarden 

 • Een speler kan deelnemen aan alle aangeboden toernooien en op elk inzetniveau dat hij wenst.
 • In de D3 kunnen 100 spelers zich kwalificeren voor de finale (20 per dag). In de D2 kunnen 50 spelers zich kwalificeren voor de finale (10 per dag). In de D1 kunnen 25 spelers zich kwalificeren voor de finale (5 per dag).
 • Een weddenschap wordt ingevoerd en verdient punten in alle toernooien waarbij het bij de sluiting aan de voorwaarden voldoet.
 • Je vindt alle toernooien en de specifieke regels voor elk toernooi op onze toernooipagina.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

 • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
 • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
 • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
 • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
 • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.