Ben jij de ultieme kampioen van de LIVE weddenschappen?

Er staat niet minder dan € 30.000 op het spel!

Als je zweert bij de spanning en sensatie van live wedden, dan is dit misschien wel jouw moment om te stralen. Ons LIVE wedkampioenschap staat voor je klaar. Heb je zin om je te meten aan andere wedliefhebbers? Mis dan deze gelegenheid niet!

Doe van 14/02 tot 18/02 mee in de divisie van je keuze (D1, D2, D3) en probeer je te kwalificeren voor de grote finale op 19 en 20/02 door deel te nemen aan onze dagelijkse LIVE-toernooien.

Hoe doe je dat? 

  1. Log je in of maak een account aan

  2. Schrijf je in voor het toernooi van jouw keuze

  3. Wed LIVE en verzamel een heleboel COINS en CASH

Toernooien om tijdens te stralen

Doe mee aan een LIVE toernooi en bemachtig jouw ticket voor de finale! Plaats weddenschappen die voldoen aan de voorwaarden van de toernooien en je bent er klaar voor!

Verschillende inzetniveaus

Word beloond afhankelijk van het bedrag dat je inzet. Schrijf je in voor de divisie van jouw keuze: D1, D2 of D3 en klim op naar de top van het klassement! 

Winst binnen handbreik

Wat je favoriete sport om op te wedden ook is, je hebt vele mogelijkheden altijd meer CASH te winnen. Er staat € 30.000 op het spel tijdens dit kampioenschap! Profiteer van de echte kampioenwinsten.

Puntenberekening: inzet x notering (min. 1.20) X elementen)

Bemachtig COINS en CASH!

Voorwaarden 

  • Een speler kan deelnemen aan alle aangeboden toernooien en op elk inzetniveau dat hij wenst.
  • In de D3 kunnen 100 spelers zich kwalificeren voor de finale (20 per dag). In de D2 kunnen 50 spelers zich kwalificeren voor de finale (10 per dag). In de D1 kunnen 25 spelers zich kwalificeren voor de finale (5 per dag).
  • Een weddenschap wordt ingevoerd en verdient punten in alle toernooien waarbij het bij de sluiting aan de voorwaarden voldoet.
  • Je vindt alle toernooien en de specifieke regels voor elk toernooi op onze toernooipagina.