Haal het beste uit de Australian Open!

De crème de la crème van de internationale tenniswereld komt van 15/01 tot en met 29/01 'down under' samen om te strijden in de Australian Open, editie 2023! Beleef het toernooi groots en profiteer van een regen aan steeds spannendere voordelen. 

1. Kies je favoriet

  • Kies je favoriete speler waarvan jij denkt dat die de trofee aan het eind van de 2 Australische weken de lucht in tilt.
  • Wed op de 'winnaar van het toernooi'-markt en profiteer van 1 BetXtra +25%.
  • Profiteer ook van 1 BetXtra op elk van zijn of haar wedstrijden! Hoe verder jouw favoriete speler het schopt in het toernooi, hoe hoger jouw BetXtra*.

🎾 Kies je favoriet

2. Straal in ons speciale toernooi

Ga voor de beste winnende notering tijdens de Australian Open en win tot wel € 2.000 CASH. Er staat in totaal € 5.000 op het spel en de top 50 wordt beloond.

Laat zien wat je waard bent en plaats je beste weddenschappen op tennis, maar ga ook vooral voor die notering die alleen jij kan bemachtigen!

🎾 Doe mee aan het toernooi

3. Steun Belgische spelers

David Goffin, Elise Mertens, Alison Van Uytvanck, Maryna Zanevska en Ysaline Bonaventure doen mee aan het grootse tennistoernooi!

Wed op elke wedstrijd en op elke Belgische speler en profiteer ook van 1 BetXtra +25% om je weddenschappen een boost te geven. 

🎾 Wed op zwart-geel-rood

Hoe verder jouw favoriete speler het schopt in het toernooi, hoe hoger jouw BetXtra*.

🔥 1e ronde = BetXtra +15%

🔥 2e ronde = BetXtra +20%

🔥 3e ronde = BetXtra +25%

🔥 8e finale= BetXtra +30%

🔥 4e finale = BetXtra +35%

🔥 2e finale = BetXtra +40%

🔥 Finale = BetXtra +50%