Hulpmiddelen voor verantwoord spelen

Circus moedigt je aan om op een verantwoorde manier te spelen en wedden. Aarzel niet om de verschillende hulpmiddelen te gebruiken die tot je beschikking staan en om limieten in te stellen, zodat het spel plezierig blijft.

Test je spelersprofiel

Wil je jouw spelersprofiel leren kennen? Test je spelersprofiel wanneer je maar wilt met de online vragenlijst van de site Gokhulp.

Voer deze test regelmatig uit om te weten te komen hoe je met het spel omgaat. Afhankelijk van het resultaat raden we je aan onze verschillende hulpmiddelen te gebruiken of onze pagina over Verantwoord spelen te raadplegen voor meer informatie.

Controleer je uitgaven

Stel per dag, week of maand een stortingslimiet in via de instellingen van je account. Zo kan je niet meer storten dan het bedrag dat je voor die gewenste periode hebt ingesteld.

Wil je jouw stortingslimiet veranderen? Verlaag het bedrag van je limiet op elk gewenst moment in je instellingen. Als je het bedrag van je limiet echter wilt verhogen, duurt het 72 uur voordat deze wijziging is ingevoerd (ook wel cool-offperiode genoemd).

Zet minder in, speel langer

Stel inzetlimieten in om het plezier te rekken zonder je portemonnee leeg te trekken.

Je kunt jezelf dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse inzetlimieten opleggen via je instellingen. Verlaag je ze, dan worden je wijzigingen onmiddellijk toegepast. Als je ze verhoogt, gaat dat gebeurt dat pas na een cool-offperiode van 72 uur.

Blijf op de hoogte van de stand van zaken

Ben je bezorgd dat je je winsten en uitgaven uit het oog verliest? Stel dan dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse verlieslimieten in. Zo verlies je gegarandeerd nooit méér dan je je kunt permitteren.

Net als stortings- en inzetlimieten gaat de verlieslimiet onmiddellijk in als je deze verlaagt en na 72 uur als je deze verhoogt.

Las een pauze in

Heb je behoefte aan een pauze? Je hebt de mogelijkheid om de toegang tot onze spellen en sportweddenschappen rechtstreeks vanaf onze website op te schorten voor een periode van 1, 7 of 14 dagen. Tijdens deze periode kan je geen stortingen meer uitvoeren of spelen op onze site. Je hebt daarentegen nog wel altijd toegang tot onze opname-mogelijkheden.

Ga, om een pauze in te lassen, naar de instellingen van je account en kies de gewenste periode. Aan het einde van de door jou gekozen termijn, verkrijg je automatisch toegang tot je account.

Wil je een langere pauze inlassen? Bij Circus kan jij je ook uitsluiten voor een periode van 6 maanden. Als je voor deze optie kiest, kan je niet meer inloggen op je Circus-account.