Hulpmiddelen voor verantwoord spelen

Circus moedigt je aan om op een verantwoorde manier te spelen en wedden. Aarzel niet om de verschillende hulpmiddelen te gebruiken die tot je beschikking staan en om limieten in te stellen, zodat het spel plezierig blijft.

Test je spelersprofiel

Wil je jouw spelersprofiel leren kennen? Test je spelersprofiel wanneer je maar wilt met deonline vragenlijst van de site Gokhulp.

Voer deze test regelmatig uit om te weten te komen hoe je met het spel omgaat. Afhankelijk van het resultaat raden we je aan onze verschillende hulpmiddelen te gebruiken of onze pagina over Verantwoord spelen te raadplegen voor meer informatie.

Controleer je uitgaven

Stel per dag, week of maand een stortingslimiet in via de instellingen van je account. Zo kan je niet meer storten dan het bedrag dat je voor die gewenste periode hebt ingesteld.

Wil je jouw stortingslimiet veranderen? Verlaag het bedrag van je limiet op elk gewenst moment in je instellingen. Als je het bedrag van je limiet echter wilt verhogen, duurt het 72 uur voordat deze wijziging is ingevoerd (ook wel cool-offperiode genoemd).

Las een pauze in

Heb je behoefte aan een pauze? Je hebt de mogelijkheid om de toegang tot onze spellen en sportweddenschappen rechtstreeks vanaf onze website op te schorten voor een periode van 1, 7 of 14 dagen. Tijdens deze periode kan je geen stortingen meer uitvoeren of spelen op onze site. Je hebt daarentegen nog wel altijd toegang tot onze opname-mogelijkheden.

Ga, om een pauze in te lassen, naar de instellingen van je account en kies de gewenste periode. Aan het einde van de door jou gekozen termijn, verkrijg je automatisch toegang tot je account.

Wil je een langere pauze inlassen? Bij Circus kan jij je ook uitsluiten voor een periode van 6 maanden. Als je voor deze optie kiest, kan je niet meer inloggen op je Circus-account.