Stap over naar de nieuwe versie van de website en ontdek de laatste functies als eerste!

Sportweddenschappen op wielrennen

Het wielrennen is een populaire sport die de aandacht trekt van veel amateurs en wedders. Wielerwedstrijden bieden een schat aan mogelijkheden voor gokkers, met een verscheidenheid aan koersen waaronder de grote rondes, eendaagse klassiekers en de wereldkampioenschappen. Volg je favoriete wedstrijden met Circus en wed op het wielrennen. We zijn vertrokken!

Hoe wedden op het wielrennen?

Er zijn talloze mogelijkheden om op het wielrennen te wedden:

  1. Wedden op de winnaar: dit type weddenschap biedt over het algemeen aantrekkelijke noteringen, vooral als er duidelijke favorieten zijn.
  2. Wedden op het podium: wedden op de renners die op het podium zullen eindigen, d.w.z. de top drie, is een andere optie.
  3. Wedden op de klassementen: een andere mogelijkheid is om te wedden op de klassementen, zoals het algemeen klassement, het puntenklassement of het bergklassement.

Zonder de weddenschappen op de beste ploeg, de beste jonge renner, de renner die als eerste over de top van een bergpas komt, en nog veel meer, te vergeten!

Fan van de grote tours of eerder de klassiekers? Er is voor ieder wat wils

Je mist nooit een Ronde van Frankrijk, een Vuelta of een Giro? Geef je de voorkeur aan klassiekers zoals Gent-Wevelgem of de Waalse Pijl? Met Circus kun je op al je favoriete grote rondes wedden, zoals jij dat wilt. Ben je meer voor de ploeg van Tadej Pogacar, Remco Evenepoel of Primoz Roglic? Aan jou om de weddenschappen te plaatsen!

Hoe kan ik mijn wielerweddenschappen doen winnen?

Om solide weddenschappen te plaatsen, is het altijd een goed idee om rekening te houden met enkele praktische aspecten:

  1. De vorm van de renner: de fysieke vorm en conditie van een renner zijn essentiële elementen waar je rekening mee moet houden. Volg de recente prestaties, eventuele blessures en veranderingen van ploeg of strategie. Deze kennis vormt een groot voordeel bij je weddenschappen!
  2. Het parcours: het is cruciaal om het parcours van de wedstrijd te bestuderen om de kansen van de renners goed te kunnen inschatten. De karakteristieken van het terrein, heuvelachtige of bergachtige secties, individuele tijdritten en weersomstandigheden kunnen allemaal de resultaten beïnvloeden.
  3. Ploegentactieken: het begrijpen van ploegentactieken, wie de kopmannen en sprinters zijn, kan helpen bij het voorspellen van de prestaties en het kiezen van de juiste weddenschappen.

Hou je van wedden op wielrennen en heb je zin om op andere sporten te wedden? Dat kan op Circus! Ontdek nu weddenschappen op basketbal, Formule 1, voetbal en tennis!