Sportweddenschappen op wielrennen

Met Circus kan je inzetten op alle ritten van de UCI-kalender! Van de kasseien van de grote klassiekers tot de cols van de belangrijke rondes, er zijn verschillende parcours en talrijke mogelijkheden om je sportweddenschappen te plaatsen. Welkom in de wereld van het wielrennen op Circus!

  1. Schrijf je in op Circus en stort geld op je account

  2. Druk op een wedstrijd van je keuze

  3. Bepaal je inzet en plaats je weddenschap

Hoe wed je op wielrennen?

Je kan wedden op de winnaar van elke etappe, op de beste ploeg, de beste jeugdrenner of zelfs op de wielrenner die als eerste de top van een col bereikt of het snelst is in de tussensprint. En waarom zou je tijdens de Ronde van Frankrijk, de Vuelta of de Giro niet voorspellen wie de beste klimmer of sprinter wordt?

Ben je fan van de grote rondes?

Mis dan zeker de Ronde van Frankrijk niet! Bernal, Sagan of Alaphilippe : wie gaat met de gele trui naar huis? Zet in op de renner waarvan jij denkt dat hij na een rit van meer dan 3.000 km zal schitteren op de Champs-Elysées!

Wil jij altijd als eerste over de meet komen, zowel op de fiets als bij het wedden? Zet nu in en speel mee! Van de Ronde van Frankrijk tot Italië of Spanje, Circus biedt je een aangename omgeving om in te spelen. n dat alles vanuit het gemak van je woonkamer!Comfortabel en betrouwbaar! Iedere etappe in de Giro, de Ronde van Frankrijk of de Vuelta kan je een mooie winst opleveren.

Wed je liever op de klassiekers?

Ben fan van de klassiekers en wil je even snel winnen als een Van der Poel of Evenepoel in topvorm? Bekijk dan snel de talrijke weddenschappen voor de dagritten zoals Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race of de Waalse Pijl! Wed je liever op de vijf legendarische monumenten van het wielrennen? Zet dan in op de renners van de Ronde van Vlaanderen, Milaan-San Remo, Parijs-Roubaix, Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Lombardije!

Gebruik je wielerkennis en zet in!

Een rit winnen gebeurt niet zomaar. De juiste voorspelling maken ook niet! Jouw talent en sportkennis zijn vereist! Als we je zeggen ‘wit’, ‘groen’ of ‘bolletjes’ denk je meteen aan de bijhorende truien? Wie is de laatste wereldkampioen? Welke wielrenners blinken uit op de kasseien? Wie is het snelst in de tijdrit? Stuk voor stuk vragen die leiden naar een goede inzet en een hoge winstkans. Nu is het aan jou!

 Wil je, naast wielrennen, ook op andere sporten wedden? Op Circus kan het! Je vindt er weddenschappen op basketbalFormule 1voetbal en tennis!