Sportweddenschappen op wielrennen

Met Circus kan je inzetten op alle ritten van de UCI-kalender! Van de kasseien van de grote klassiekers tot de cols van de belangrijke rondes, er zijn verschillende parcours en talrijke mogelijkheden om je sportweddenschappen te plaatsen. Welkom in de wereld van het wielrennen op Circus!

  1. Schrijf je in op Circus en stort geld op je account

  2. Druk op een wedstrijd van je keuze

  3. Bepaal je inzet en plaats je weddenschap

Ben je fan van de grote rondes?

Mis dan zeker de Ronde van Frankrijk niet! Bernal, Sagan of Alaphilippe : wie gaat met de gele trui naar huis? Zet in op de renner waarvan jij denkt dat hij na een rit van meer dan 3.000 km zal schitteren op de Champs-Elysées!

Wil jij altijd als eerste over de meet komen, zowel op de fiets als bij het wedden? Zet nu in en speel mee! Van de Ronde van Frankrijk tot Italië of Spanje, Circus biedt je een aangename omgeving om in te spelen. n dat alles vanuit het gemak van je woonkamer!Comfortabel en betrouwbaar! Iedere etappe in de Giro, de Ronde van Frankrijk of de Vuelta kan je een mooie winst opleveren

Wed je liever op de klassiekers?

Ben fan van de klassiekers en wil je even snel winnen als een Van der Poel of Evenepoel in topvorm? Bekijk dan snel de talrijke weddenschappen voor de dagritten zoals Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race of de Waalse Pijl! Wed je liever op de vijf legendarische monumenten van het wielrennen? Zet dan in op de renners van de Ronde van Vlaanderen, Milaan-San Remo, Parijs-Roubaix, Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Lombardije!

Gebruik je wielerkennis en zet in!

Een rit winnen gebeurt niet zomaar. De juiste voorspelling maken ook niet! Jouw talent en sportkennis zijn vereist! Als we je zeggen ‘wit’, ‘groen’ of ‘bolletjes’ denk je meteen aan de bijhorende truien? Wie is de laatste wereldkampioen? Welke wielrenners blinken uit op de kasseien? Wie is het snelst in de tijdrit? Stuk voor stuk vragen die leiden naar een goede inzet en een hoge winstkans. Nu is het aan jou!

Hoe kan je je winstkansen verhogen?

Je kan wedden op de winnaar van elke etappe, op de beste ploeg, de beste jeugdrenner of zelfs op de wielrenner die als eerste de top van een col bereikt of het snelst is in de tussensprint. En waarom zou je tijdens de Ronde van Frankrijk, de Vuelta of de Giro niet voorspellen wie de beste klimmer of sprinter wordt?

 Wil je, naast wielrennen, ook op andere sporten wedden? Op Circus kan het! Je vindt er weddenschappen op basketbalFormule 1voetbal en tennis!

Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.