Sportweddenschappen op voetbal

Je laat de grasmat nooit los? En voetbal zit in je bloed? Als onbetwiste fan van voetbal, de verschillende kampioenschappen en alle mogelijke sportweddenschappen kan je op Circus eenvoudig inzetten op al je favoriete voetbalwedstrijden!

  1. Schrijf je in op Circus en stort geld op je account

  2. Druk op een wedstrijd van je keuze

  3. Bepaal je inzet en plaats je weddenschap

Aanbevolen noteringen of weddenschappen

Hoe wed je op een voetbalwedstrijd?

Je kan wedden op wie er de eerste en laatste goal zal maken. Of je kan inzetten op de score bij de rust en op het einde van de match, of op het kwartier waarin de eerste goal van de match zal vallen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aan jou om de beste keuze te maken!

Win je weddenschappen dankzij je voetbalkennis!

Zit je aan het scherm gekluisterd wanneer het Duits, Engels, Belgisch of Spaans kampioenschap wordt uitgezonden? Plaats dan snel een weddenschap op jouw favoriete wedstrijd! Een voetbalwedstrijd winnen gebeurt niet zomaar. Maar een goede voorspelling maken ook niet! Er is talent en kennis voor nodig! Welke spelers waren geblesseerd tijdens de training? Welke spelers werden geschorst of riskeren een schorsing? Wie krijgt er een vaste plaats als aanvaller of verdediger? Welke tactiek hanteert de trainer? Je kennis van het spel en van de ploegen maken het verschil tijdens sportweddenschappen!

80 kampioenschappen, jouw intuïtie en talrijke weddenschappen!

Weet je alles van inkoppers, strafschoppen en vrije trappen in de internationale toernooien en Europese kampioenschappen? Vertrouw je op je intuïtie? Kan je alle spelers van de Bundesliga en de Ligue 1 zo opsommen? Vertrouw op je gevoel en plaats je weddenschap op Circus. Een rasechte voetbalfan zoals jij is hier aan het juiste adres en kan op een van de 80 kampioenschappen wedden, van de Champions League tot de Wereldbeker! Zet als eerste in op een wedstrijd uit de Premier League, de Calcio of LaLiga en volg je favorieten tot aan de overwinning.

Wil je, naast voetbal, ook op andere sporten wedden? Dat kan op Circus! Ontdek hier hoe je kan wedden op basketbalwielrennenFormule 1 en tennis !

Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.