Sportweddenschappen op voetbal

Je laat de grasmat nooit los? En voetbal zit in je bloed? Als onbetwiste fan van voetbal, de verschillende kampioenschappen en alle mogelijke sportweddenschappen kan je op Circus eenvoudig inzetten op al je favoriete voetbalwedstrijden!

  1. Schrijf je in op Circus en stort geld op je account

  2. Druk op een wedstrijd van je keuze

  3. Bepaal je inzet en plaats je weddenschap

Hoe wed je op een voetbalwedstrijd?

Je kan wedden op wie er de eerste en laatste goal zal maken. Of je kan inzetten op de score bij de rust en op het einde van de match, of op het kwartier waarin de eerste goal van de match zal vallen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aan jou om de beste keuze te maken!

Win je weddenschappen dankzij je voetbalkennis!

Zit je aan het scherm gekluisterd wanneer het Duits, Engels, Belgisch of Spaans kampioenschap wordt uitgezonden? Plaats dan snel een weddenschap op jouw favoriete wedstrijd! Een voetbalwedstrijd winnen gebeurt niet zomaar. Maar een goede voorspelling maken ook niet! Er is talent en kennis voor nodig! Welke spelers waren geblesseerd tijdens de training? Welke spelers werden geschorst of riskeren een schorsing? Wie krijgt er een vaste plaats als aanvaller of verdediger? Welke tactiek hanteert de trainer? Je kennis van het spel en van de ploegen maken het verschil tijdens sportweddenschappen!

80 kampioenschappen, jouw intuïtie en talrijke weddenschappen!

Weet je alles van inkoppers, strafschoppen en vrije trappen in de internationale toernooien en Europese kampioenschappen? Vertrouw je op je intuïtie? Kan je alle spelers van de Bundesliga en de Ligue 1 zo opsommen? Vertrouw op je gevoel en plaats je weddenschap op Circus. Een rasechte voetbalfan zoals jij is hier aan het juiste adres en kan op een van de 80 kampioenschappen wedden, van de Champions League tot de Wereldbeker! Zet als eerste in op een wedstrijd uit de Premier League, de Calcio of LaLiga en volg je favorieten tot aan de overwinning.

Wil je, naast voetbal, ook op andere sporten wedden? Dat kan op Circus! Ontdek hier hoe je kan wedden op basketbalwielrennenFormule 1 en tennis !