Online toernooien: een handleiding

Speel je favoriete spellen - slotmachines, dice slots, dice spellen - en ga de strijd aan met andere spelers in onze online toernooien. Behaal zoveel mogelijk punten, klim op naar de top van het klassement en steek de grote prijzenpot op zak! De winnaars worden beloond met een heleboel cadeaus en cash!

Toernooien voor iedereen

‘s Morgens, ‘s middags, ‘s avonds, elke week of elke maand … er is altijd een toernooi waaraan je kan deelnemen. Al onze betalende toernooien hebben één ding gemeen: geweldige cadeaus zoals cash of mooie geschenken. Hoe langer het toernooi duurt, hoe groter de prijzenpot. Ook het instapgeld varieert naargelang het toernooi en voor sommige toernooien bedragen de inschrijfkosten slechts € 0,01! De prijzenpot kan bestaan uit cadeaus of cashprijzen. Daarnaast zie je ook of er rebuys of add-ons mogelijk zijn.

Voor alle toernooien kan je bovendien zien wie er meespeelt en kan je het klassement raadplegen. Alle details van ieder toernooi worden nader toegelicht op de toernooienpagina. Denk eraan dat je de deelnameprijs en rebuys of add-ons enkel kan betalen met echt geld.

Neem eenvoudig deel

Ben je klaar voor de strijd? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’ van het toernooi en start het spel. Zodra het spel aanvangt, begint je tijd te lopen. Het spel verloopt zoals gewoonlijk, maar enkele functies zijn verschillend. Alle deelnemers in het toernooi spelen met virtueel geld en ontvangen bij de start hetzelfde speelkrediet. Bij sommige toernooien kan je wel zelf de inzet per speelronde bepalen.

De klassieke regels van de spellen, maar met enkele verschillen

Hoewel de regels van de spellen niet veranderen, hebben deze toernooien wel enkele specifieke kenmerken. We zetten ze even voor je op een rijtje:

  • Als je een spel start, heb je hetzelfde krediet als alle andere deelnemers. Als het toernooi het toelaat, kan je je inzet aanpassen (inzet).
  • Via de trofee aan de linkerkant (zwart), heb je toegang tot het huidige klassement van het toernooi. De trofee aan de rechterkant (blauw) toont welke rebuys en add-ons er beschikbaar zijn tijdens het toernooi.
  • Het totale aantal punten komt overeen met je huidige score. In een toernooi worden al je winsten in euro’s omgezet in punten. Als je bijvoorbeeld € 5 wint, worden 5 punten toegevoegd aan je score.
  • Tot slot geeft de chronometer de tijd aan die je nog over hebt om het spel te voltooien. Je hebt 15 minuten om al je krediet te spenderen en het maximale aantal punten te krijgen.

Opgelet, er is wel een verschil tussen toernooien op slotmachines en toernooien op dice spellen.

Tijd verstreken of krediet op?

Je speeltijd is verstreken of je hebt al je speelkrediet opgebruikt, maar je wil proberen je score te verbeteren.

  • Met de rebuy kan je een nieuwe deelname aan het toernooi kopen. Als je één of meerdere rebuys gebruikt, wordt enkel je beste score in aanmerking genomen voor het klassement.
  • Met de add-on koop je extra tijd of krediet aan je speelronde. Dit kan interessant zijn als je geen tijd meer hebt om al je krediet te gebruiken of als je geen krediet meer hebt als je nog tijd over hebt.

Mystery, bonusrondes en freespins

Behaal je een Mystery- of bonusronde tijdens het toernooi? Dan speel je die zoals in een traditioneel spel. Alle winsten die je tijdens deze rondes verkrijgt, verschijnen als virtueel geld maar worden omgezet in punten. Ook je freespins speel je op de gebruikelijke manier en worden in punten omgezet.

Belangrijk! Let erop dat je de Mystery-rondes en freespins volledig uitspeelt vóór de speeltijd verstrijkt, pas dan worden ze bij je punten opgeteld. Zo niet, dan wordt er geen rekening mee gehouden bij de puntentelling. Heb je niet voldoende krediet over om je Mystery-spellen te spelen en moet je een add-on kopen om verder te gaan? Dan verlies je het Mystery-spel, maar kan je wel verder blijven spelen.

Wat gebeurt er aan het einde van het toernooi?

Zolang het toernooi aan de gang is, blijft je rangschikking in het klassement voorlopig. Om je uiteindelijke rangschikking te kennen, moet je wachten tot het einde van het toernooi.

Eens het toernooi is afgelopen, ontvang je een e-mail met je uiteindelijke rangschikking en eventuele winsten. De totale prijzenpot wordt verdeeld over de verschillende winnaars, op basis van hun rangschikking. Cash-winsten worden na afloop van het toernooi op je rekening gestort. Voor gewonnen cadeaus neemt onze klantendienst contact met je op. Je prijs wordt binnen een termijn van zes weken verzonden.

Het is jouw beurt om te spelen!

En vergeet ook onze toernooien in onze Circus Casino-speelhallen niet.