Sportweddenschappen op tennis

David Goffin, Rafael Nadal of Novak Djokovic: zie jij ze allemaal even graag aan het werk? Ben je een van de miljoenen fans die klaar staan om de wereld af te reizen om de grote toernooien op de voet te volgen? Dankzij Circus kan je online wedden op tennis en je winstkansen vergroten.

Hoe kan je op tennis wedden?

Een tennismatch winnen is geen toeval. Een juiste voorspelling evenmin. Om te wedden en te winnen, heb je talent en sportkennis nodig! Bekijk een match of twee en analyseer de ondergrond, de spelers en hun tactiek. Hoe verliep de laatste ontmoeting tussen Tsitsipasen Shapovalov? Welke tennissters zijn de aanstormende talenten? David Goffin, Tsitsipas of Kei Nishikori: wie zal de tennissensatie van het jaar worden? De antwoorden op deze vragen vertellen je op wie je moet wedden om je winstkansen te verhogen ... nu is het aan jou!

Waag je kans met weddenschappen op tennis!

Sta je nog steeds versteld van de snelheid waarmee de bal door de lucht vloog tijdens de legendarische wedstrijden tussen Becker en Sampras? Je wordt sprakeloos van de stilte tussen twee beslissende spelletjes in de Masters Series? Welkom in de wereld van het tennis! Een wereld waarin niets zeker is, maar je succes zeker geen toeval is. Zet in, scoor een ace en wees DE uitdager in de online toernooien. Trotseer de beste spelers van de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open zonder ook maar één match te verliezen.

Aces, lobs, backhands en jouw voorspellilngen!

Kan je eindeloos genieten van een loeiharde forehand van Serena Williams en van een beslissende matchbal? Verzilver dan je sportkennis en plaats een weddenschap! Of het nu gaat om de Davis Cup, de Fed Cup, de ATP- of de WTA-kalender, bij ons ben je aan het juiste adres om van dag tot dag elk belangrijk evenement van het tennisseizoen te volgen en erop te wedden. Welke Belg zal de finale van het volgende Grandslamtoernooi belanden? Zal Nadal zijn topniveau halen? Zal Federer opnieuw een matchbal winnen met een verbluffende racketslag tussen zijn benen? Verhoog je winstkansen en wed snel op wie volgens jou de sterkste zal zijn en de felbegeerde beker in de wacht zal slepen.

Wil je, naast op tennis, ook op andere sporten wedden? Dat kan op Circus! Ontdek nu onze weddenschappen op basketbalwielrennenvoetbal en Formule 1!