Sportweddenschappen op tennis

David Goffin, Roger Federer of Novak Djokovic: zie jij ze allemaal even graag aan het werk? Ben je een van de miljoenen fans die klaar staan om de wereld af te reizen om de grote toernooien op de voet te volgen? Dankzij Circus kan je online wedden op tennis en je winstkansen vergroten.

  1. Schrijf je in op Circus en stort geld op je account

  2. Druk op een wedstrijd van je keuze

  3. Bepaal je inzet en plaats je weddenschap

Aanbevolen noteringen of weddenschappen

Hoe kan je op tennis wedden?

Een tennismatch winnen is geen toeval. Een juiste voorspelling evenmin. Om te wedden en te winnen, heb je talent en sportkennis nodig! Bekijk een match of twee en analyseer de ondergrond, de spelers en hun tactiek. Hoe verliep de laatste ontmoeting tussen Tsitsipasen Shapovalov? Welke tennissters zijn de aanstormende talenten? David Goffin, Tsitsipas of Kei Nishikori: wie zal de tennissensatie van het jaar worden? De antwoorden op deze vragen vertellen je op wie je moet wedden om je winstkansen te verhogen ... nu is het aan jou!

Waag je kans met weddenschappen op tennis!

Sta je nog steeds versteld van de snelheid waarmee de bal door de lucht vloog tijdens de legendarische wedstrijden tussen Becker en Sampras? Je wordt sprakeloos van de stilte tussen twee beslissende spelletjes in de Masters Series? Welkom in de wereld van het tennis! Een wereld waarin niets zeker is, maar je succes zeker geen toeval is. Zet in, scoor een ace en wees DE uitdager in de online toernooien. Trotseer de beste spelers van de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open zonder ook maar één match te verliezen.

Aces, lobs, backhands en jouw voorspellilngen!

Kan je eindeloos genieten van een loeiharde forehand van Serena Williams en van een beslissende matchbal? Verzilver dan je sportkennis en plaats een weddenschap! Of het nu gaat om de Davis Cup, de Fed Cup, de ATP- of de WTA-kalender, bij ons ben je aan het juiste adres om van dag tot dag elk belangrijk evenement van het tennisseizoen te volgen en erop te wedden. Welke Belg zal de finale van het volgende Grandslamtoernooi belanden? Zal Nadal zijn topniveau halen? Zal Federer opnieuw een matchbal winnen met een verbluffende racketslag tussen zijn benen? Verhoog je winstkansen en wed snel op wie volgens jou de sterkste zal zijn en de felbegeerde beker in de wacht zal slepen.

Wil je, naast op tennis, ook op andere sporten wedden? Dat kan op Circus! Ontdek nu onze weddenschappen op basketbalwielrennenvoetbal en Formule 1!

Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.