Online slotmachines

Heb je al eens de rollen van een slotmachine laten draaien? Aarzel dan niet langer en ontdek ze ook online! Slotmachines zijn een van de populairste online casino spellen. Dus waar wacht je nog op? Ervaar het plezier van onze slotmachines waar je ook bent, of je nu speelt op je computer, tablet of smartphone. Laat de rollen draaien, maak zoveel mogelijk winnende combinaties en scoor een mooie winst.

Hoe speel je op een slotmachine?

Betaallijnen van het spel Cash of Lords

Draai aan de rollen en bekijk hoe de symbolen voorbijschieten. Plaats zoveel mogelijk identieke symbolen op een winlijn en ontdek je winst als de rollen stoppen.

24 free spins gewonnen op het spel Cash of Lords

Plaats de bonussymbolen op een rij en krijg toegang tot de minibonusrondes of win freespins om je winstkansen aanzienlijk verhogen.

Uitbetalingstabel van het spel Cash of Lords

Bekijk de uitbetalingstabel en ontdek een overzicht met alle mogelijke combinaties en de eigenschappen van elk symbool. Of druk op de knop ‘?’ voor de spelregels.

Inzetselectie in het spel Cash of Lords

Kies eerst je inzet met behulp van de knoppen ‘-’ en ‘+’. En start vervolgens het spel met een druk op de knop ‘Spin'.

Enkele nuttige speltermen

  • Bonus: krijg je normaal wanneer je 3 bonussymbolen op een rij zet. Bij sommige spelen is dit een minispel en bij anderen krijg je een aantal free spins. Met de bonus verhoog je je kansen op een mooie winst.
  • Wild: een symbool dat de andere symbolen vervangt om de kans op een winnende combinatie te verhogen.
  • Vermenigvuldiger: een bonusvoordeel dat je winst vermenigvuldigt met het aangegeven getal.
  • Freespin: een gratis beurt die automatisch wordt gespeeld en is gelinkt aan je laatste betalende spin.

Spelplezier gegarandeerd

Laat je meevoeren naar een universum vol spanning en sensatie. De kleurrijke personages in ons uitgebreid assortiment slotmachines staan te popelen om jou te ontmoeten: Pinokkio en Gepetto, de gierige goblins, de mooie waarzegster Gypsy Rose, Sneeuwwitje en de boze stiefmoeder … Daarnaast voegen we regelmatig nieuwe slotspellen toe, dus houd je ogen geopend.

Ben jij er klaar voor om de rollen te laten draaien?