Online slotmachines

Heb je al eens de rollen van een slotmachine laten draaien? Aarzel dan niet langer en ontdek ze ook online! Slotmachines zijn een van de populairste online casino spellen. Dus waar wacht je nog op? Ervaar het plezier van onze slotmachines waar je ook bent, of je nu speelt op je computer, tablet of smartphone. Laat de rollen draaien, maak zoveel mogelijk winnende combinaties en scoor een mooie winst.

Hoe speel je op een slotmachine?

Draai aan de rollen en bekijk hoe de symbolen voorbijschieten. Plaats zoveel mogelijk identieke symbolen op een winlijn en ontdek je winst als de rollen stoppen.

Plaats de bonussymbolen op een rij en krijg toegang tot de minibonusrondes of win freespins om je winstkansen aanzienlijk verhogen.

Bekijk de uitbetalingstabel en ontdek een overzicht met alle mogelijke combinaties en de eigenschappen van elk symbool. Of druk op de knop ‘?’ voor de spelregels.

Kies eerst je inzet met behulp van de knoppen ‘-’ en ‘+’. En start vervolgens het spel met een druk op de knop ‘Spin'.

Enkele nuttige speltermen

  • Bonus: krijg je normaal wanneer je 3 bonussymbolen op een rij zet. Bij sommige spelen is dit een minispel en bij anderen krijg je een aantal free spins. Met de bonus verhoog je je kansen op een mooie winst.
  • Wild: een symbool dat de andere symbolen vervangt om de kans op een winnende combinatie te verhogen.
  • Vermenigvuldiger: een bonusvoordeel dat je winst vermenigvuldigt met het aangegeven getal.
  • Freespin: een gratis beurt die automatisch wordt gespeeld en is gelinkt aan je laatste betalende spin.

Spelplezier gegarandeerd

Laat je meevoeren naar een universum vol spanning en sensatie. De kleurrijke personages in ons uitgebreid assortiment slotmachines staan te popelen om jou te ontmoeten: Pinokkio en Gepetto, de gierige goblins, de mooie waarzegster Gypsy Rose, Sneeuwwitje en de boze stiefmoeder … Daarnaast voegen we regelmatig nieuwe slotspellen toe, dus houd je ogen geopend.

Ben jij er klaar voor om de rollen te laten draaien?

Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid

Ik verklaar dat ik minstens 18 jaar oud ben, dat ik de gebruiksvoorwaarden heb gelezen en aanvaard en dat ik het privacybeleid heb gelezen en aanvaard waarin de verwerking van persoonlijke gegevens voor wettelijke, contractuele of legitieme doeleinden wordt beschreven.

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.