Sportweddenschappen op de Formule 1

Hou je van snelheid en scherpe bochten en leef je mee met de coureurs op de meest legendarische circuits ter wereld? Als autosport, grand prixs en adembenemende bolides je passie zijn, ontdek dan snel de talrijke mogelijkheden om te wedden op de formule 1.

  1. Schrijf je in op Circus en stort geld op je account

  2. Druk op een wedstrijd van je keuze

  3. Bepaal je inzet en plaats je weddenschap

Hoe wed je op Formule 1-wedstrijden?

Net zoals voor alle sporten kan je op Circus op verschillende elementen wedden. Wie zal er in poleposition vertrekken tijdens de volgende race? Welke van de twee piloten van eenzelfde team zal als eerste finishen? Wie zal er de beste ronde afleggen tijdens de volgende grand prixs? Laat je voorspellingen voor zich spreken!

Kruip achter het stuur en waag je kans!

Met Circus ben jij de meester van de weddenschappen op Formule 1 en de grand prixs van Australië, Canada, Maleisië of Monaco. Volg de testritten, analyseer de weersvoorspellingen en zet in op grote namen zoals L. Hamilton en Verstappen. Het wereldkampioenschap Formule 1 is niet voor niets het derde grootste mediagebeuren op de sportzenders en het evenement waar de sportwereld het meest naar uitkijkt. Het heeft dan ook een belangrijke plaats ingenomen in de online sportweddenschappen.

Spanning en sensatie, legendarische races en jouw voorspellingen!

Toegegeven, het is geen eenvoudige discipline. Maar de meerwaarde van het wedden op formule 1-wedstrijden schuilt in de extra weddenschappen: de teams, de constructeurs, de piloten ... Wedden dat je de wedstrijd met ingehouden adem volgt als je op C.Leclerc hebt ingezet? Zal hij zijn persoonlijk record verbreken? Wie zal er tijdens de race opgeven? En zal Verstappen als eerste vertrekken? Maakt je hart een sprongetje als je aan Spa-Francorchamps denkt? Dan ben je aan het juiste adres: we verwachten je pronostiek voor elke grand prix. Je vindt hier honderden online weddenschappen voor Formule 1!

Ben jij de koning van de formule 1-weddenschappen?

Een Formule 1-wedstrijd winnen is geen toeval. Een juiste voorspelling maken evenmin. Er is talent en kennis voor nodig! Wie is de recentste winnaar van het wereldkampioenschap? Wie vertrok in Spa-Francorchamps vanuit poleposition? Welke courier vertrok naar Mercedes-Benz? Wie werd door Redbull gekozen als reservecourier voor het komende jaar? Weet je meteen het antwoord op al deze vragen? Dan ben je op de juiste plaats om een gokje te wagen.

Wil je, naast Formule 1, ook op andere sporten wedden? Dat kan op Circus! Ontdek nu onze weddenschappen op basketbalwielrennenvoetbal en tennis!

Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je al ingeschreven bent op onze site en je hebt je 'wettelijke' limiet nog niet uitgeschakeld, maar je zou dat wel willen doen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.