Sportweddenschappen op de Formule 1

Hou je van snelheid en scherpe bochten en leef je mee met de coureurs op de meest legendarische circuits ter wereld? Als autosport, grand prixs en adembenemende bolides je passie zijn, ontdek dan snel de talrijke mogelijkheden om te wedden op de formule 1.

  1. Schrijf je in op Circus en stort geld op je account

  2. Druk op een wedstrijd van je keuze

  3. Bepaal je inzet en plaats je weddenschap

Hoe wed je op Formule 1-wedstrijden?

Net zoals voor alle sporten kan je op Circus op verschillende elementen wedden. Wie zal er in poleposition vertrekken tijdens de volgende race? Welke van de twee piloten van eenzelfde team zal als eerste finishen? Wie zal er de beste ronde afleggen tijdens de volgende grand prixs? Laat je voorspellingen voor zich spreken!

Kruip achter het stuur en waag je kans!

Met Circus ben jij de meester van de weddenschappen op Formule 1 en de grand prixs van Australië, Canada, Maleisië of Monaco. Volg de testritten, analyseer de weersvoorspellingen en zet in op grote namen zoals L. Hamilton en Verstappen. Het wereldkampioenschap Formule 1 is niet voor niets het derde grootste mediagebeuren op de sportzenders en het evenement waar de sportwereld het meest naar uitkijkt. Het heeft dan ook een belangrijke plaats ingenomen in de online sportweddenschappen.

Spanning en sensatie, legendarische races en jouw voorspellingen!

Toegegeven, het is geen eenvoudige discipline. Maar de meerwaarde van het wedden op formule 1-wedstrijden schuilt in de extra weddenschappen: de teams, de constructeurs, de piloten ... Wedden dat je de wedstrijd met ingehouden adem volgt als je op C.Leclerc hebt ingezet? Zal hij zijn persoonlijk record verbreken? Wie zal er tijdens de race opgeven? En zal Verstappen als eerste vertrekken? Maakt je hart een sprongetje als je aan Spa-Francorchamps denkt? Dan ben je aan het juiste adres: we verwachten je pronostiek voor elke grand prix. Je vindt hier honderden online weddenschappen voor Formule 1!

Ben jij de koning van de formule 1-weddenschappen?

Een Formule 1-wedstrijd winnen is geen toeval. Een juiste voorspelling maken evenmin. Er is talent en kennis voor nodig! Wie is de recentste winnaar van het wereldkampioenschap? Wie vertrok in Spa-Francorchamps vanuit poleposition? Welke courier vertrok naar Mercedes-Benz? Wie werd door Redbull gekozen als reservecourier voor het komende jaar? Weet je meteen het antwoord op al deze vragen? Dan ben je op de juiste plaats om een gokje te wagen.

Wil je, naast Formule 1, ook op andere sporten wedden? Dat kan op Circus! Ontdek nu onze weddenschappen op basketbalwielrennenvoetbal en tennis!