Onze online dice slots wachten op jou!

Houd je van spelen op de slot machine, maar ook van dice spellen? Dan zijn de dice slots iets voor jou! Laat de rollen draaien, zet zoveel mogelijk identieke symbolen op de winlijnen en steek een mooie prijs op zak.

Hoe speel je op de dice slots?

Het is eenvoudig om op onze dice slots te spelen. Laat de rollen draaien en vorm winnende combinaties. Heb je meerdere identieke symbolen op een rij? Dan heb je gewonnen.

Probeer de bonussymbolen op een rij te plaatsen om je winstkansen te verhogen. Zo krijg je toegang tot het minispel of win je een aantal freespins of Super Games.

De uitbetalingstabel geeft je een volledig overzicht van de mogelijke combinaties en de eigenschappen van elk symbool. Druk op de knop ‘?’ voor meer hulp en om de spelregels te raadplegen.

Dus waar wacht je nog op? Bepaal je inzet met behulp van de knoppen ‘-’ en ‘+’ en klik op ‘Spin’ om een mooie winst binnen te halen!

Ontdek al onze dice slots

Waan je in verschillende werelden met onze verschillende dice slots. Er zit altijd wel een variant tussen die jij leuk vindt, dus waar kies jij voor?

 • Dice slot :een dice slot heeft een aantal rollen waarop verschillende symbolen staan. Laat ze draaien en kijk hoeveel winnende combinaties er worden gevormd op de winlijnen.
 • Streak: bij een dice streak heb je nog meer kansen om te winnen dankzij de rollen die verder draaien. Zodra je een aantal symbolen op een winlijn weet te plaatsen, blijven deze staan. De andere rollen draaien verder om een nog betere combinatie te vormen en je winstkansen een flinke boost te geven.
 • Cascade: ook bij de dice cascades maak je kans om een aanzienlijk bedrag te winnen. Na iedere winnende combinatie worden de identieke symbolen op de winlijn vernietigd en vervangen door nieuwe symbolen. De symbolen verschuiven en waardoor je binnen dezelfde spin nieuwe combinaties vormt. Hoe meer opeenvolgende winnende combinaties, hoe dichter je bij de jackpot komt!

Enkele nuttige termen

 • Bonus: krijg je normaal wanneer je 3 bonussymbolen op een rij zet. Bij sommige spelen is dit een minispel en bij anderen krijg je een aantal free spins. Met de bonus verhoog je je kansen op een mooie winst.
 • Wild: een symbool dat de andere symbolen vervangt om de kans op een winnende combinatie te verhogen.
 • Vermenigvuldiger: een bonusvoordeel dat je winst vermenigvuldigt met het aangegeven getal.
 • Freespin: een gratis beurt die automatisch wordt gespeeld en is gelinkt aan je laatste betalende spin.
 • Super Game: een spel waarbij je tot € 10 kan winnen met een inzet van € 0,10. Bij dit soort spel is de winstkans erg hoog.
Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

 • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
 • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
 • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
 • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
 • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.