Onze online dice slots wachten op jou!

Houd je van spelen op de slot machine, maar ook van dice spellen? Dan zijn de dice slots iets voor jou! Laat de rollen draaien, zet zoveel mogelijk identieke symbolen op de winlijnen en steek een mooie prijs op zak.

Hoe speel je op de dice slots?

De winnende combinaties van het spel Plasma Fusion

Het is eenvoudig om op onze dice slots te spelen. Laat de rollen draaien en vorm winnende combinaties. Heb je meerdere identieke symbolen op een rij? Dan heb je gewonnen.

De bonussymbolen van het spel Plasma Fusion

Probeer de bonussymbolen op een rij te plaatsen om je winstkansen te verhogen. Zo krijg je toegang tot het minispel of win je een aantal freespins of Super Games.

Het uitbetalingstabel van het spel Plasma Fusion

De uitbetalingstabel geeft je een volledig overzicht van de mogelijke combinaties en de eigenschappen van elk symbool. Druk op de knop ‘?’ voor meer hulp en om de spelregels te raadplegen.

Inzetselectie in het spel Plasma Fusion

Dus waar wacht je nog op? Bepaal je inzet met behulp van de knoppen ‘-’ en ‘+’ en klik op ‘Spin’ om een mooie winst binnen te halen!

Ontdek al onze dice slots

Waan je in verschillende werelden met onze verschillende dice slots. Er zit altijd wel een variant tussen die jij leuk vindt, dus waar kies jij voor?

  • Dice slot :een dice slot heeft een aantal rollen waarop verschillende symbolen staan. Laat ze draaien en kijk hoeveel winnende combinaties er worden gevormd op de winlijnen.
  • Streak: bij een dice streak heb je nog meer kansen om te winnen dankzij de rollen die verder draaien. Zodra je een aantal symbolen op een winlijn weet te plaatsen, blijven deze staan. De andere rollen draaien verder om een nog betere combinatie te vormen en je winstkansen een flinke boost te geven.
  • Cascade: ook bij de dice cascades maak je kans om een aanzienlijk bedrag te winnen. Na iedere winnende combinatie worden de identieke symbolen op de winlijn vernietigd en vervangen door nieuwe symbolen. De symbolen verschuiven en waardoor je binnen dezelfde spin nieuwe combinaties vormt. Hoe meer opeenvolgende winnende combinaties, hoe dichter je bij de jackpot komt!

Enkele nuttige termen

  • Bonus: krijg je normaal wanneer je 3 bonussymbolen op een rij zet. Bij sommige spelen is dit een minispel en bij anderen krijg je een aantal free spins. Met de bonus verhoog je je kansen op een mooie winst.
  • Wild: een symbool dat de andere symbolen vervangt om de kans op een winnende combinatie te verhogen.
  • Vermenigvuldiger: een bonusvoordeel dat je winst vermenigvuldigt met het aangegeven getal.
  • Freespin: een gratis beurt die automatisch wordt gespeeld en is gelinkt aan je laatste betalende spin.
  • Super Game: een spel waarbij je tot € 10 kan winnen met een inzet van € 0,10. Bij dit soort spel is de winstkans erg hoog.