Ontdek onze online dice spellen

Speel je graag een spelletje waarbij je een goede strategie en een dosis geluk nodig hebt? Bekijk dan snel onze online dice spellen. Zet de dobbelstenen op de juiste plaats in het rooster en maak zoveel mogelijk winnende combinaties. Met de juiste strategie kan je tot 100 keer je inzet winnen! Plaats de bonusdobbelstenen op een rij om de bonusrondes te activeren en zo je winstkansen een flinke boost te geven.

Hoe speel je een online dice spel?

Reis af naar een andere wereld en vertrek op een nieuw avontuur. Met onze verschillende dice spellen kan het allemaal. Laat je oog vallen op je favoriete spel. Bepaal je inzet met de knop ‘Stake’, druk dan op de knop ‘Start’ om het spel te starten en ga de uitdaging aan.

Plaats vervolgens de verschillende kolommen met 3 dobbelstenen in de spelroosters, vorm horizontale of diagonale winlijnen met dezelfde symbolen en win!

Het aantal punten dat je wint, hangt af van de waarde van de symbolen op de lijn. Bekijk de waarde van alle symbolen in de puntentabel van het spel, want ieder spel heeft een andere puntentabel.

Enkele nuttige begrippen

  • Mystery: een speciaal spel waarmee je altijd het maximale bedrag wint ongeacht het aantal punten dat je hebt behaald!
  • Bonus: een ronde die je krijgt als je als je 3 bonusdobbelstenen op een lijn zet en waarmee je je winstkansen verhoogt.
  • Vermenigvuldiger: een voordeel dat bij sommige spelletjes wordt toegekend en waarbij je punten worden vermenigvuldigd met het aangegeven getal.
  • 9 Alike: wanneer je een spelrooster vult met 9 dezelfde dobbelstenen.
  • Wild: een dobbelsteen die alle andere dobbelstenen vervangt om zo de kans op een winnende combinatie te verhogen.

Kies je favoriete dice spel

Waar wacht je nog op? Nu je de spelregels kent, ben je er helemaal klaar voor om een mooie winst op zak te steken. Ons uitgebreid assortiment dice spellen waaronder ‘Take it or not’, ‘Mirror Jackpot’, ‘Deal or No Deal’, ‘Mystery Arena’ en vele anderen staat garant voor een heleboel spelplezier! En vergeet ook niet ons aanbod in de gaten houden, want er verschijnen regelmatig nieuwe dice spellen.

Waag jij de gok?

Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.