Ontdek onze online dice spellen

Speel je graag een spelletje waarbij je een goede strategie en een dosis geluk nodig hebt? Bekijk dan snel onze online dice spellen. Zet de dobbelstenen op de juiste plaats in het rooster en maak zoveel mogelijk winnende combinaties. Met de juiste strategie kan je tot 100 keer je inzet winnen! Plaats de bonusdobbelstenen op een rij om de bonusrondes te activeren en zo je winstkansen een flinke boost te geven.

Hoe speel je een online dice spel?

Reis af naar een andere wereld en vertrek op een nieuw avontuur. Met onze verschillende dice spellen kan het allemaal. Laat je oog vallen op je favoriete spel. Bepaal je inzet met de knop ‘Stake’, druk dan op de knop ‘Start’ om het spel te starten en ga de uitdaging aan.

Plaats vervolgens de verschillende kolommen met 3 dobbelstenen in de spelroosters, vorm horizontale of diagonale winlijnen met dezelfde symbolen en win!

Het aantal punten dat je wint, hangt af van de waarde van de symbolen op de lijn. Bekijk de waarde van alle symbolen in de puntentabel van het spel, want ieder spel heeft een andere puntentabel.

Enkele nuttige begrippen

  • Mystery: een speciaal spel waarmee je altijd het maximale bedrag wint ongeacht het aantal punten dat je hebt behaald!
  • Bonus: een ronde die je krijgt als je als je 3 bonusdobbelstenen op een lijn zet en waarmee je je winstkansen verhoogt.
  • Vermenigvuldiger: een voordeel dat bij sommige spelletjes wordt toegekend en waarbij je punten worden vermenigvuldigd met het aangegeven getal.
  • 9 Alike: wanneer je een spelrooster vult met 9 dezelfde dobbelstenen.
  • Wild: een dobbelsteen die alle andere dobbelstenen vervangt om zo de kans op een winnende combinatie te verhogen.

Kies je favoriete dice spel

Waar wacht je nog op? Nu je de spelregels kent, ben je er helemaal klaar voor om een mooie winst op zak te steken. Ons uitgebreid assortiment dice spellen waaronder ‘Take it or not’, ‘Mirror Jackpot’, ‘Deal or No Deal’, ‘Mystery Arena’ en vele anderen staat garant voor een heleboel spelplezier! En vergeet ook niet ons aanbod in de gaten houden, want er verschijnen regelmatig nieuwe dice spellen.

Waag jij de gok?