Speel online blackjack

Heb je wel zin in een uitdaging? Speel dan eens een spelletje blackjack. Neem het op tegen de croupier en verzamel de meeste punten, maar overschrijd het magische getal 21 niet! Kies je favoriete spelvariant en haal je beste kaarttalenten boven.

Hoe speel je online blackjack?

Bepaal je inzet en wacht op de kaarten die de croupier je geeft. Bekijk ze goed, want de waarde van je hand is gelijk aan de waarde van je kaarten.

Het is de bedoeling om een betere hand te krijgen dan de croupier. Probeer zo dicht mogelijk bij de 21 te komen zonder dit getal te overschrijden.

De hamvraag blijft natuurlijk: neem je nog een kaart of niet? Een kaart kan het verschil maken tussen winst of verlies! Neem je de gok of speel je op veilig!

Neem plaats aan de blackjacktafel!

Bij online blackjack heb je het meeste kans om tegen de bank te winnen. Bovendien kan iedereen blackjack spelen; van beginneling tot geoefende speler, onze spelen zijn toegankelijk voor iedereen.

Op Circus vind je 2 varianten:

 •  Blackjack: in dit spel krijg je 1 hand kaarten waarmee je de croupier moet proberen te verslaan.
 • BlackJack Multi Hand: in dit spel krijg je tot 5 handen per spel. De regels zijn hetzelfde maar het spel wordt zo wel extra spannend!De waarde van de kaarten

Wil je je goed voorbereiden om zoveel mogelijk winst op zak te steken?Bekijk dan hieronder een klein overzicht van de waarde van de verschillende kaarten ontdekken:

 • een aas: 1 of 11, naargelang de keuze van de speler;
 • kaarten 2 t.e.m. 10: de waarde van het getal;
 • de boer, de koningin en de koning: 10;
 • Het beste resultaat is 21, die je met slechts 2 kaarten moet verzamelen. Dit noemen we Blackjack.

Enkele nuttige begrippen

Daarnaast wil je natuurlijk beslagen te ijs komen en weten wat alles berekent. Bekijk daarom ook de termen die tijdens blackjack veel gebruikt worden:

 • Verzekeren: als de eerste kaart van de croupier een aas is en je denkt dat hij hiermee blackjack zal hebben, kan je je hiervoor verzekeren door de helft van je oorspronkelijke inzet te betalen. Als blijkt dat je gelijk hebt, wordt deze inzet verdubbeld en uitbetaald. Heeft de dealer geen blackjack, dan gaat je inzet verloren.
 • Verdubbelen: nadat je 2 kaarten hebt ontvangen, kan je je oorspronkelijke inzet verdubbelen. Zodra je hebt verdubbeld, mag je nog maar 1 kaart bijnemen.
 • Surrender: je kan kiezen om niet verder te spelen nadat de spelers en croupier hun eerste 2 kaarten hebben gekregen. Je krijgt dan de helft van je oorspronkelijke inzet terug.

Wacht niet langer en neem plaats aan een van onze blackjacktafels!

Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

 • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
 • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
 • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
 • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
 • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.