Stap over naar de nieuwe versie van de website en ontdek de laatste functies als eerste!

Speel online blackjack

Heb je wel zin in een uitdaging? Speel dan eens een spelletje blackjack. Neem het op tegen de croupier en verzamel de meeste punten, maar overschrijd het magische getal 21 niet! Kies je favoriete spelvariant en haal je beste kaarttalenten boven.

Hoe speel je online blackjack?

Bepaal je inzet en wacht op de kaarten die de croupier je geeft. Bekijk ze goed, want de waarde van je hand is gelijk aan de waarde van je kaarten. Het is de bedoeling om een betere hand te krijgen dan de croupier. Probeer zo dicht mogelijk bij de 21 te komen zonder dit getal te overschrijden.

De hamvraag blijft natuurlijk: neem je nog een kaart of niet? Een kaart kan het verschil maken tussen winst of verlies! Neem je de gok of speel je op veilig!

Online blackjackspel

Neem plaats aan de blackjacktafel!

Bij online blackjack heb je het meeste kans om tegen de bank te winnen. Bovendien kan iedereen blackjack spelen; van beginneling tot geoefende speler, onze spelen zijn toegankelijk voor iedereen.

Op Circus vind je 2 varianten:

  • Blackjack: in dit spel krijg je 1 hand kaarten waarmee je de croupier moet proberen te verslaan.
  • BlackJack Multi Hand: in dit spel krijg je tot 5 handen per spel. De regels zijn hetzelfde maar het spel wordt zo wel extra spannend!De waarde van de kaarten

Wil je je goed voorbereiden om zoveel mogelijk winst op zak te steken?

Bekijk dan hieronder een klein overzicht van de waarde van de verschillende kaarten ontdekken:

  • een aas: 1 of 11, naargelang de keuze van de speler;
  • kaarten 2 t.e.m. 10: de waarde van het getal;
  • de boer, de koningin en de koning: 10;

Het beste resultaat is 21, die je met slechts 2 kaarten moet verzamelen. Dit noemen we Blackjack.

Enkele nuttige begrippen

Daarnaast wil je natuurlijk beslagen te ijs komen en weten wat alles berekent. Bekijk daarom ook de termen die tijdens blackjack veel gebruikt worden:

  • Verzekeren: als de eerste kaart van de croupier een aas is en je denkt dat hij hiermee blackjack zal hebben, kan je je hiervoor verzekeren door de helft van je oorspronkelijke inzet te betalen. Als blijkt dat je gelijk hebt, wordt deze inzet verdubbeld en uitbetaald. Heeft de dealer geen blackjack, dan gaat je inzet verloren.
  • Verdubbelen: nadat je 2 kaarten hebt ontvangen, kan je je oorspronkelijke inzet verdubbelen. Zodra je hebt verdubbeld, mag je nog maar 1 kaart bijnemen.
  • Surrender: je kan kiezen om niet verder te spelen nadat de spelers en croupier hun eerste 2 kaarten hebben gekregen. Je krijgt dan de helft van je oorspronkelijke inzet terug.

Wacht niet langer en neem plaats aan een van onze blackjacktafels!