Sportweddenschappen op basketbal

Heeft de NBA geen geheimen meer voor jou? Ben je onder de indruk van de aanvallende stijl van LeBron James en houd je wel van een bloedstollende wedstrijd? Betreed de wereld van de rebounds, blocks en passes en plaats je sportweddenschappen op basketbal.

  1. Schrijf je in op Circus en stort geld op je account

  2. Druk op een wedstrijd van je keuze

  3. Bepaal je inzet en plaats je weddenschap

Hoe wed je op een basketbalmatch?

Alles is mogelijk in een basketbalmatch. Wedden op de winnaar is eenvoudig, maar inzetten op de beste scorer, het aantal gewonnen punten of zelfs de eindscore is niet zo evident. Kies de match waarop je wilt wedden, ga je voor de NBA of toch de Europese kampioenschappen? Bepaal je inzet, valideer en wie weet ben jij de winnaar!

Proef de sfeer van een basketbalmatch

10 spelers, talrijke supporters die schreeuwen en bewegen op het ritme van de lay-ups, smashes, dunks en buzzer beaters van de NBA ... Ben je gefascineerd door de teamgeest en de drive om telkens opnieuw te winnen? Verleg dan nu je grenzen en verzilver je basketbalkennis! De cheerleaders supporteren alvast voor je favoriete ploeg en helpen je te bepalen wie deze keer de sterkste is: LeBron James, Doncic of Leonard?

Zet in op de passes van de Belgian Lions of de NBA

Dompel jezelf onder in de wereld van 'Liège Basket', de 'New York Knicks', 'Spirou Basket' of de EuroChallenge en waag je kans! De basketbal gaat keer op keer door de ring en voor de dribbels zit je ongetwijfeld op het puntje van je stoel. Al vanaf het eerste fluitsignaal voorspel je de rebounds en beslissende passes. Dankzij jouw passie voor de sport is de overwinning binnenhalen een fluitje van een cent. Zet je uitstekende competitiekennis om in geld met Circus en win tot de laatste seconde!

Jouw basketbalkennis maakt het verschil!

Een basketbalwedstrijd winnen gebeurt niet zomaar. En een goede voorspelling maken ook niet! Jouw talent en sportkennis zijn vereist! Als we het hebben over de driepunters van Curry of de blocks van Giánnis Antetokoúnmpoou ben je helemaal mee? Wie heeft de meeste punten gescoord tijdens de laatste wedstrijd? Welke teams spelen als volgende tegen elkaar, welke teams spelen een thuismatch en wat is de inzet? Dankzij jouw kennis kan je je strategie aanpassen voor je je weddenschappen valideert.

Wil je, naast basketbal, ook wedden op andere sporten? Dat kan op Circus! Ontdek nu onze weddenschappen voor wielrennenFormule 1voetbal en tennis!