Sportweddenschappen op basketbal

Heeft de NBA geen geheimen meer voor jou? Ben je onder de indruk van de aanvallende stijl van LeBron James en houd je wel van een bloedstollende wedstrijd? Betreed de wereld van de rebounds, blocks en passes en plaats je sportweddenschappen op basketbal.

  1. Schrijf je in op Circus en stort geld op je account

  2. Druk op een wedstrijd van je keuze

  3. Bepaal je inzet en plaats je weddenschap

Aanbevolen noteringen of weddenschappen

Hoe wed je op een basketbalmatch?

Alles is mogelijk in een basketbalmatch. Wedden op de winnaar is eenvoudig, maar inzetten op de beste scorer, het aantal gewonnen punten of zelfs de eindscore is niet zo evident. Kies de match waarop je wilt wedden, ga je voor de NBA of toch de Europese kampioenschappen? Bepaal je inzet, valideer en wie weet ben jij de winnaar!

Proef de sfeer van een basketbalmatch

10 spelers, talrijke supporters die schreeuwen en bewegen op het ritme van de lay-ups, smashes, dunks en buzzer beaters van de NBA ... Ben je gefascineerd door de teamgeest en de drive om telkens opnieuw te winnen? Verleg dan nu je grenzen en verzilver je basketbalkennis! De cheerleaders supporteren alvast voor je favoriete ploeg en helpen je te bepalen wie deze keer de sterkste is: LeBron James, Doncic of Leonard?

Zet in op de passes van de Belgian Lions of de NBA

Dompel jezelf onder in de wereld van 'Liège Basket', de 'New York Knicks', 'Spirou Basket' of de EuroChallenge en waag je kans! De basketbal gaat keer op keer door de ring en voor de dribbels zit je ongetwijfeld op het puntje van je stoel. Al vanaf het eerste fluitsignaal voorspel je de rebounds en beslissende passes. Dankzij jouw passie voor de sport is de overwinning binnenhalen een fluitje van een cent. Zet je uitstekende competitiekennis om in geld met Circus en win tot de laatste seconde!

Jouw basketbalkennis maakt het verschil!

Een basketbalwedstrijd winnen gebeurt niet zomaar. En een goede voorspelling maken ook niet! Jouw talent en sportkennis zijn vereist! Als we het hebben over de driepunters van Curry of de blocks van Giánnis Antetokoúnmpoou ben je helemaal mee? Wie heeft de meeste punten gescoord tijdens de laatste wedstrijd? Welke teams spelen als volgende tegen elkaar, welke teams spelen een thuismatch en wat is de inzet? Dankzij jouw kennis kan je je strategie aanpassen voor je je weddenschappen valideert.

Wil je, naast basketbal, ook wedden op andere sporten? Dat kan op Circus! Ontdek nu onze weddenschappen voor wielrennenFormule 1voetbal en tennis!

Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.