Sponsoring

Bij Circus is sport meer dan een passie!

Naast het organiseren van sportweddenschappen is ons merk ook de trotse sponsor van 4 teams op het hoogste niveau. Samen het hen, delen wij hetzelfde doel: streven naar uitmuntendheid in ons vakgebied.

Standard Luik

Standard Luik is een historische club in het Belgische voetbal. Elk jaar zijn de Rouches ambitieus en strijden ze voor de titel. Met Circus als officiële sponsor van de club, zijn ze er klaar voor om geschiedenis te schrijven!

KAA Gent

Sinds 2014 is KAA Gent één van de topploegen in de Belgische competitie. Dankzij hun overwinning in de Beker van België van vorig seizoen zijn de Buffalo's al verzekerd van een plaats in de play-offs van de Europa League. Met hun nieuwe sponsor Circus, zijn ze er klaar voor om internationaal te schitteren!

Wanty-Gobert

Het wielerteam Wanty-Gobert, dat nu lid is van World Tour, is opnieuw op weg naar grote hoogten. Gent-Wevelgem, de Giro, de Scheldeprijs, het Circuit de Wallonie ... Het team haalt de ene na de andere prestigieuze overwinning binnen. Met Circus is het klaar voor het beste seizoen in zijn geschiedenis!

Brussels Basketball

Na een aantal seizoenen in het slop te hebben gezeten, wil de Phoenix van Brussels Basketball uit de as herrijzen. Met de komst van de Belgian Lion Kevin Tumba richt de Brusselse club, die speelt in de Belgisch-Nederlandse eerste klasse (BNXT League), zich op de Europese competities.