Stap over naar de nieuwe versie van de website en ontdek de laatste functies als eerste!
Basketbal voor de veelgestelde vragen over sportweddenschappen

Veelgestelde vragen (FAQ) - Sportweddenschappen

Heb je een vraag over verschillende types sportweddenschappen? Is een wedstrijd waarop je hebt gewed geannuleerd? Vind het antwoord op alle vragen over onze sportweddenschappen die vaak door onze spelers worden gesteld.

Wat zijn de verschillen tussen een enkelvoudige, combi- en systeemweddenschap?

Circus biedt 3 verschillende types weddenschappen:

  • Een enkelvoudig ticket is een ticket die slechts één enkele weddenschap bevat. Als de weddenschap juist is, zal het ticket worden gevalideerd. De winst van een enkelvoudig wedticket wordt berekend door de inzet te vermenigvuldigen met de notering van de gekozen weddenschap
  • Een combiticket bevat minstens 2 weddenschappen. De weddenschappen moeten allemaal juist zijn, opdat het ticket wordt gevalideerd. Als één enkele weddenschap niet juist is, verlies je het hele combiticket. Met combiweddenschappen kan je je inzet vermenigvuldigen en dus ook je potentiële winst.
  • Een systeemticket bevat minstens 3 weddenschappen. Dit is het meest volledige wedticket dat er is. Met dit ticket kan je meerdere combiweddenschappen tegelijkertijd plaatsen. Dit weddenschapstype is minder risicovol dan een combiweddenschap: je kan winnen zelfs als één van je weddenschappen niet correct is.
Wat is een Cash Out?

Met een Cash Out kan je je inzet veiligstellen indien je twijfelt over je weddenschap

Je kan de Cash Out voor of tijdens de wedstrijd waarop je hebt ingezet gebruiken ongeacht het resultaat. Je kan zo je weddenschap volledig of gedeeltelijk terugkopen en je verlies minimaliseren. Afhankelijk van het verloop van de wedstrijd kan de Cash Out minder, gelijk of meer zijn dan je inzet.

De Cash Out-optie is niet bij alle sportweddenschappen beschikbaar. Om te ontdekken of je weddenschap over deze optie beschikt, controleer je of het Cash Out-symbool naast het evenement verschijnt

Kan ik een sportweddenschap annuleren?

Om een weddenschap te annuleren, heb je de mogelijkheid om de Cash Out, te gebruiken waarmee je je hele of gedeeltelijke inzet terug kan krijgen. De Cash Out-optie is niet bij alle sportweddenschappen beschikbaar. Om te ontdekken of je weddenschap over deze optie beschikt, controleer je of het Cash Out-symbool naast het evenement verschijnt.

Ik heb een sportweddenschap geplaatst, maar de wedstrijd werd onderbroken of geannuleerd. Krijg ik een vergoeding?

Indien een evenement of toernooi wordt geannuleerd of afgelast, wordt je weddenschap geannuleerd en wordt je inzet dus terugbetaald.

Ik heb een sportweddenschap geplaatst, maar de wedstrijd werd verplaatst. Is mijn inzet nog altijd geldig?

Indien een sportevenement wordt uitgesteld, blijven de weddenschappen tijdens een bepaalde termijn behouden en blijft je inzet nog altijd geldig. Voor meer details, bezoek je onze pagina: Sportreglementen.

Hoe kan ik een sportweddenschap plaatsen?

Je komt nog maar net kijken in het universum van de sportweddenschappen en je weet niet hoe je een eerste weddenschap plaatst? Leer de basis van de sportweddenschappen en de verschillende manieren om jouw winst te verhogen. Je leert wat een notering, een 1x2-weddenschap en een combiweddenschap is.

Hoe werken sportweddenschapstoernooien?

Heb je zin in een wedstrijdje? Dankzij onze  sportweddenschaptoernooien, word jij de weddenschapskoning van Circus! Deelnemen is erg eenvoudig:

  1. Schrijf je gratis in voor het toernooi van jouw keuze.
  2. Plaats winnende weddenschappen op evenementen die deelnemen aan het toernooi om punten te verdienen.
  3. Klim op naar de top van het klassement en win jouw deel van de prijzenpot

Afhankelijk van het toernooi waar je aan mee doet, kan de puntenberekening verschillen. Bekijk het reglement van het toernooi om meer te weten te komen.

Hoe verhoog ik de noteringen van mijn sportweddenschappen?

Om de noteringen van je sportweddenschappen te verhogen, heb je verschillende opties:

  • Profiteer van de huidige beste noteringen op meerdere sportevenementen
  • Gebruik BetXtra om je noteringen met tot wel +100% te verhogen
  • Ga voor combiweddenschappen en laat je notering exploderen