Algemene gebruiksvoorwaarden

De algemene gebruiksvoorwaarden bevatten juridische informatie in verband met het bezoeken en gebruiken van de website van CIRCUS® BELGIUM (www.circus.be), hierna ‘de Site’ genoemd.

We nodigen je uit om onze algemene gebruiksvoorwaarden aandachtig te lezen alvorens onze Site te bezoeken of er op eender welke manier dan ook gebruik van te maken. Bij het gebruiken van de Site, de pagina’s of de aangeboden diensten die hij bevat , erken je uitdrukkelijk dat u kennis hebt genomen van deze algemene gebruiksvoorwaarden en verbind je je ertoe deze voorwaarden te respecteren zonder enige beperking.

De Site van CIRCUS® BELGIUM biedt online kansspelen en weddenschappen aan. Voor het gebruik van de online kansspelen of de weddenschappen is het noodzakelijk om een persoonlijk account aan te maken en deze algemene gebruiksvoorwaarden uitdrukkelijk en onherroepelijk te aanvaarden.

Het spelreglement en het reglement van de weddenschappen maken integraal deel uit van deze algemene gebruiksvoorwaarden.

Als je niet akkoord gaat met de inhoud van deze algemene gebruiksvoorwaarden, vragen we je om de Site niet te bezoeken of te gebruiken.

De kansspelen of de weddenschappen die owrden aangeboden op de Site zijn conform de Belgische wetgeving. Het is belangrijk dat u zich bewust bent van de wetten die van kracht zijn in uw land vooraleer je je inschrijft. Sommige kansspelen kunnen in je land verboden zijn bij wet of onderworpen zijn aan bepaalde voorwaarden. Mocht een van de kansspelen of weddenschappen die worden aangeboden door CIRCUS® BELGIUM niet conform de wetgeving van uw land zijn, dan kan CIRCUS® BELGIUM hier op geen enkele manier verantwoordelijk voor worden gehouden.

Wil je je goed voorbereiden voordat je gebruik maakt van onze Site? Lees dan onze algemene gebruiksvoorwaarde (pdf) door.

Onze klantendienst staat natuurlijk ter beschikking om al je vragen in verband met onze algemene voorwaarden te beantwoorden. Aarzel niet om contact op te nemen via [email protected].