Algemene gebruiksvoorwaarden

De algemene gebruiksvoorwaarden bevatten juridische informatie in verband met het bezoeken en gebruiken van de website van CIRCUS® BELGIUM (www.circus.be), hierna ‘de Site’ genoemd.

We nodigen je uit om onze algemene gebruiksvoorwaarden aandachtig te lezen alvorens onze Site te bezoeken of er op eender welke manier dan ook gebruik van te maken. Bij het gebruiken van de Site, de pagina’s of de aangeboden diensten die hij bevat , erken je uitdrukkelijk dat u kennis hebt genomen van deze algemene gebruiksvoorwaarden en verbind je je ertoe deze voorwaarden te respecteren zonder enige beperking.

De Site van CIRCUS® BELGIUM biedt online kansspelen en weddenschappen aan. Voor het gebruik van de online kansspelen of de weddenschappen is het noodzakelijk om een persoonlijk account aan te maken en deze algemene gebruiksvoorwaarden uitdrukkelijk en onherroepelijk te aanvaarden.

Het spelreglement en het reglement van de weddenschappen maken integraal deel uit van deze algemene gebruiksvoorwaarden.

Als je niet akkoord gaat met de inhoud van deze algemene gebruiksvoorwaarden, vragen we je om de Site niet te bezoeken of te gebruiken.

De kansspelen of de weddenschappen die owrden aangeboden op de Site zijn conform de Belgische wetgeving. Het is belangrijk dat u zich bewust bent van de wetten die van kracht zijn in uw land vooraleer je je inschrijft. Sommige kansspelen kunnen in je land verboden zijn bij wet of onderworpen zijn aan bepaalde voorwaarden. Mocht een van de kansspelen of weddenschappen die worden aangeboden door CIRCUS® BELGIUM niet conform de wetgeving van uw land zijn, dan kan CIRCUS® BELGIUM hier op geen enkele manier verantwoordelijk voor worden gehouden.

Wil je je goed voorbereiden voordat je gebruik maakt van onze Site? Lees dan onze algemene gebruiksvoorwaarde (pdf) door.

Onze klantendienst staat natuurlijk ter beschikking om al je vragen in verband met onze algemene voorwaarden te beantwoorden. Aarzel niet om contact op te nemen via [email protected].

Mijn e-mailadres
Voer een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Circus.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je al ingeschreven bent op onze site en je hebt je 'wettelijke' limiet nog niet uitgeschakeld, maar je zou dat wel willen doen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.