Affiliatie

Wat is affiliatie?

Affiliatie is een programma dat Circus, zowel online als offline, aanbiedt aan iedereen die reclame wil maken voor Circus. Die personen, ook wel affiliates genoemd, promoten onze producten en diensten aan de hand van artikelen, goodies of ander reclamemateriaal en ontvangen daar een verloning voor die afhankelijk is van het verkeer en de stortingen die hun promotie oplevert.

Online affiliatie

Wil je graag online reclame maken voor de website van Circus? Word dan in een handomdraai partner van ons ‘Gaming 1 Partners’- affiliatieprogramma. Breng spelers aan en begin vandaag nog met geld verdienen. Dankzij het uitgebreide aanbod promotiemateriaal dat we ter beschikking stellen, heb je alle troeven in handen om van start te gaan.

Aarzel dus niet langer! Word lid en maak online reclame voor een van de beste casinowebsites in België. Het is de ideale manier om je inkomsten op een transparante en veilige manier te verhogen.

Offline affiliatie

Wil je graag spelers aanbrengen via je offline verkooppunt? Maak dan gebruik van OTORT, een exclusief toestel dat in jouw verkooppunt wordt geplaatst en waarmee spelers en wedders zich in jouw verkooppunt snel en op een ludieke manier kunnen inschrijven op onze website.

Je profiteert van een automatische commissie dankzij elke speler of wedder die zich inschrijft in jouw verkooppunt. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan als affiliate en verdien extra inkomsten!